AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş altında kalmak

Kahve falında taş altında kalmak

Kahve falında taş altında kalmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, mevkie edineceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Kahve falında taş altında kalmak gördüyseniz:

  • Para kazanma yollarınızda değişiklik yapmanız yaşam tarzınızda da olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında taş altında kalmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşın altında kalmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kum yığını altında kalmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında göcük altında kalmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında denizin altında kalmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Kahve falında yıkıntı altında kalmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir