AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında havuz yüzmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuzda yüzmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalettir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında havuzda hızlı yüzmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek rahatının da yerine geleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir