AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın tutulduğunu görmek

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dişe diş savaşacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın tutulduğunu gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına tabir olunur.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmura tutulmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kolundan tutulduğunu görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, hem ün sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dili tutulmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir