AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir tutulduğunu görmek

Kahve falında esir tutulduğunu görmek

Kahve falında esir tutulduğunu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Kahve falında esir tutulduğunu gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında evde esir tutulmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında esir tutulmak huzur ve şifa bulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında askerde esir düşmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında esir kampı görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında esir kalmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında savaşta esir olmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir