AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına oturmak

Kahve falında mezar taşına oturmak

Kahve falında mezar taşına oturmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Kahve falında mezar taşına oturmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Kahve falında taşın üstüne oturmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında taş üzerinde oturmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde oturmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında taş üzerine oturmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde oturmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taş üstüne oturmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir