AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasa çiş yapmak

Kahve falında tasa çiş yapmak

Kahve falında tasa çiş yapmak başarısının düşeceğine, eve huzur dolacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tasa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında tasa çiş yapmak böylece kişinin hafifleyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında tasa kaka yapmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında küvete çiş yapmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta çiş yapmak çaresiz kalacağına, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak kazançlı işler yapacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oturarak çiş yapmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çiş yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir