AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene çiş yapmak

Kahve falında merdivene çiş yapmak

Kahve falında merdivene çiş yapmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Kahve falında merdivende çiş yapmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak dertlerin uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak kazancının azalmayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak yeni bir hayata başlayacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak çevrenizden takdir görmeye, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir