AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çiş yapmak

Kahve falında ayakta çiş yapmak

Kahve falında ayakta çiş yapmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Para konularında önemli ilerlemeler getirebilirler.

Kahve falında ayakta çiş yapmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak yüklü siparişler alacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çiş etmek kötü haberler alınacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta doğum yapmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta kaka yapmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir