AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasa kaka yapmak

Kahve falında tasa kaka yapmak

Kahve falında tasa kaka yapmak ün sahibi olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tasa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında tasa kaka yapmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında tasa çiş yapmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta yere kaka yapmak günahlarından tövbe etmeye, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıya kaka yapmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta kaka yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küvete kaka yapmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakasını altına yapmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir