AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerine basmak

Kahve falında mezarın üzerine basmak

Kahve falında mezarın üzerine basmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, onun zamanını çalacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üzerine basmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Kahve falında mezar basmak iyi anlaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa basmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşına basmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın üstüne basmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstüne basmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlara basmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir