AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı basmak

Kahve falında asma yaprağı basmak

Kahve falında asma yaprağı basmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sebep olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı basmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında asma yaprağı basmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında asma yaprağı görmek epey bir zarara uğrayacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir