AnaSayfa / Genel / Kahve falında una basmak

Kahve falında una basmak

Kahve falında una basmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında una basmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında una basmak yanlışlara düşeceğine, parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında un torbaları görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye un vermek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında unutarak oruç bozmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unu çuvala doldurmak kırgınlıkların biteceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında boş un çuvalı görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında ipe un sermek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında un kepek görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir