AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üstünde oturmak

Kahve falında kayanın üstünde oturmak

Kahve falında kayanın üstünde oturmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, insanları kıracağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz bazı konularda kendinizi zorlamanız gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kayanın üstünde durmak güzel sözler işiteceğine, kısmetinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kayan araba görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işarettir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayanın içine girmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir