AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde oturmak

Kahve falında karın üstünde oturmak

Kahve falında karın üstünde oturmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında karın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında karın üstünde oturmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne oturmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulur.

Kahve falında karın üstünde uçmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürümek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek elinin darlığa düşeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde para görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde koşmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir