AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde oturmak

Kahve falında suyun üstünde oturmak

Kahve falında suyun üstünde oturmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, endişeli durumların son bulacağına, mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında su üstünde oturmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünde oturmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde oturmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde oturmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yol üstünde oturmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak dertlerin günden güne artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak makbul olan mallar edineceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir