AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde oturmak

Kahve falında mezarın üstünde oturmak

Kahve falında mezarın üstünde oturmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında mezar üstünde oturmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında taş üstünde oturmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yol üstünde oturmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulur.

Kahve falında karın üstünde oturmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında kar üstünde oturmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir