Kahve falında taş oynamak

Kahve falında taş oynamak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taş oynamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında taş oynamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taşlarla oynamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında beş taş oynamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla oynamak bol kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında iskambil oynamak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tombala oynamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında çingenelerle oynamak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle top oynamak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir