AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingenelerle oynamak

Kahve falında çingenelerle oynamak

Kahve falında çingenelerle oynamak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına yorulur.

Kahve falında çingenelerle oynamak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Kahve falında çingenelerle oynamak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde çingene görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene tarafından kaçırılmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık çingene görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneyle konuşmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çingene pembesi görmek işini kaybedeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çingeneye fal baktırmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir