Kahve falında taşla oynamak

Kahve falında taşla oynamak işbirliği içinde olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla oynamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Kahve falında taşlarla oynamak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beş taş oynamak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında taşla oynamak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında taş oynamak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Kahve falında bulgurla oynamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Kahve falında talih oyunları oynamak kısa süre içinde işten çıkılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kar oynamak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sayısal loto oynamak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir