AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskambil oynamak

Kahve falında iskambil oynamak

Kahve falında iskambil oynamak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hak yolunu tutacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında iskambil oynamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında iskambil oynamak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında iskambil kartı görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında iskambil falı baktırmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında iskambil falı görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında iskambil kağıdı almak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir