AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş taş oynamak

Kahve falında beş taş oynamak

Kahve falında beş taş oynamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına inanılır.

Kahve falında beş taş oynamak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında taş oynamak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında beş taş oynamak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlarla oynamak bol rızık ve para sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşla oynamak geçim derdinden kurtulacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında azeri oyunu oynamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında misket havası oynamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında havuzda top oynamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir