AnaSayfa / Genel / Kahve falında tombala oynamak

Kahve falında tombala oynamak

Kahve falında tombala oynamak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tombala oynamak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Kahve falında tombala oynamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tombala görmek umutlarının da tükeneceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle oynamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında reklamlarda oynamak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeğiyle oynamak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet eder.

Kahve falında filmde oynamak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın içinde oynamak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir