AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlarla oynamak

Kahve falında taşlarla oynamak

Kahve falında taşlarla oynamak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlarla oynamak gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında taşla oynamak bunalımlı günler geçirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında beş taş oynamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında taş oynamak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında taşlarla oynamak makamının yükseleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz karla oynamak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakla oynamak iç açıcı sözlere, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle oynamak yeni şeyler keşfedeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir