AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş ezmek

Kahve falında taş ezmek

Kahve falında taş ezmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında taş ezmek gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında taş ezmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında taşla kafa ezmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taşla ezmek bolluğun ve bereketin artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates ezdiğini görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ezmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir