AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates ezdiğini görmek

Kahve falında domates ezdiğini görmek

Kahve falında domates ezdiğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında domates ezdiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında domates ezdiğini görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates ezmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında ayağıyla ezmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın birini ezdiğini görmek zahmetinin çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi ezmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek ezdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, açların doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş ezmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ezmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir