AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla ezmek

Kahve falında taşla ezmek

Kahve falında taşla ezmek çok büyük bir rahata ereceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla ezmek gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında taş ezmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla kafa ezmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek rahat erileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında taşla ezmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla birini ezmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ezmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir