AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi arabayla ezmek

Kahve falında kediyi arabayla ezmek

Kahve falında kediyi arabayla ezmek kısmetinin her zaman açık olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında arabayla kedi ezmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek yorulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ezmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını ezmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir