AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ezmek

Kahve falında bebek ezmek

Kahve falında bebek ezmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, günden güne sorunlarının artacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek ezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında bebek ezmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bebek ezmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ezdiğini görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa ezmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına inanılır.

Kahve falında fare ezmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare kafası ezmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Kahve falında kedi ezmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ezmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir