AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atmak taşlanmak

Kahve falında taş atmak taşlanmak

Kahve falında taş atmak taşlanmak eline geçen paraları tutamayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yeri sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında taş atmak taşlanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında ineğe taş atmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaya taş atmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insana taş atmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işarettir.

Kahve falında uçuruma taş atmak kişinin hayatının değişeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereye taş atmak bahtının da çok parlak olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kurta taş atmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Kahve falında otobüse taş atmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında suya taş atmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir