AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurta taş atmak

Kahve falında kurta taş atmak

Kahve falında kurta taş atmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurta taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Kahve falında kurta taş atmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ağaca taş atmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük taş atmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kargaya taş atmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir insana taş atmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadan taş atmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ineğe taş atmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, içinin huzurla dolacağına alamet eder.

Kahve falında ata taş atmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir