AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya taş atmak

Kahve falında suya taş atmak

Kahve falında suya taş atmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, umutların yıkılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya taş atmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında suya taş atmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında küçük taş atmak stresten uzaklaşılacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya taş atmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, onlarla ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine taş atmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında büyük taş atmak onu kendisinden daha çok seveceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında balığa taş atmak keyfinden ve neşesinden olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşine taş atmak yeniden can bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir