AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atmak

Kahve falında taş atmak

Kahve falında taş atmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet eder.

Kahve falında taş atmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında kurta taş atmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana taş atmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete taş atmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına taş atmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş atmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine taş atmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koyuna taş atmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Kahve falında kavga ederken taş atmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir