AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ederken taş atmak

Kahve falında kavga ederken taş atmak

Kahve falında kavga ederken taş atmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hastalıklarının düzeleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kısmetin kapanacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında kavga ederken taş atmak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kavga ederek ağlamak hakkını alacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kavga ederken görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga ederken ölmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavga ederken görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasını kavga ederken görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir