AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine taş atmak

Kahve falında birilerine taş atmak

Kahve falında birilerine taş atmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerine taş atmak gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Kahve falında birilerine taş atmak işlerin günden güne açılacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak işinin ehli durumuna geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşınan birilerini görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğa taş atmak işlerin çok büyümeyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek taş atmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklara taş atmak hayatının güzelliklerle dolacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet eder.

Kahve falında havuza taş atmak eline güzel fırsatların geçeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir