AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya gübre atmak

Kahve falında tarlaya gübre atmak

Kahve falında tarlaya gübre atmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya gübre atmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Kahve falında tarlaya gübre atmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret eder.

Kahve falında gübreli tarla görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalettir.

Kahve falında buğdaya gübre atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye gübre atmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında gübre atmak sorunların birdenbire daha da artacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak ve gübre görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalet eder.

Kahve falında gübreye düşmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru gübre görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir