AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübreye düşmek

Kahve falında gübreye düşmek

Kahve falında gübreye düşmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gübreye düşmek gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Kahve falında gübrenin içine düşmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında gübreye düşmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek mutluluğunun büyüyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gübreye basmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında gübre süpürmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk gübresi görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru gübre görmek kazançtan yana kara geçeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gübre yığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir