AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak ve gübre görmek

Kahve falında toprak ve gübre görmek

Kahve falında toprak ve gübre görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak ve gübre gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gübreli toprak görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Kahve falında toprak ve gübre görmek sorunların son bulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi gübresi görmek büyük maddi kayıp verileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çiçek gübresi görmek malvarlığının artacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gübreye basmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında buğdaya gübre atmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında inek gübresine batmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında insan gübresi görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir