AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübre atmak

Kahve falında gübre atmak

Kahve falında gübre atmak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gübre atmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Kahve falında tarlaya gübre atmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında gübre atmak aile içinde saadetinin artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye gübre atmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında buğdaya gübre atmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek gübresi görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak ve gübre görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işarettir.

Kahve falında davar gübresi görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gübreli tarla görmek ön plana çıkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir