AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru gübre görmek

Kahve falında kuru gübre görmek

Kahve falında kuru gübre görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, amacına ulaşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru gübre gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında kuru gübre görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında hayvan gübresi temizlemek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet eder.

Kahve falında inek gübresine basmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gübre yığını görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında mal gübresi görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gübreli toprak görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında gübreye düşmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek gübresi görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir