AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğdaya gübre atmak

Kahve falında buğdaya gübre atmak

Kahve falında buğdaya gübre atmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini işine vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında buğdaya gübre atmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında buğdaya gübre atmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya gübre atmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gübre atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gübre atmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak ve gübre görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gübre yığını görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Kahve falında suni gübre görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında gübre temizlemek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir