AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye gübre atmak

Kahve falında bahçeye gübre atmak

Kahve falında bahçeye gübre atmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gübre atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye gübre atmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğdaya gübre atmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya gübre atmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gübre atmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak ve gübre görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır gübresi görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında inek gübresine batmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek gübresi görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir