AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübreli tarla görmek

Kahve falında gübreli tarla görmek

Kahve falında gübreli tarla görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, esenlik içinde olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gübreli tarla gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Kahve falında gübreli tarla görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya gübre atmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Kahve falında davar gübresi görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında hayvan gübresi temizlemek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gübreye düşmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan gübresi yemek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir