AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş darı görmek

Kahve falında pişmiş darı görmek

Kahve falında pişmiş darı görmek isteklerinize kavuşacağınıza, yakın zamanda rahat edeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş darı gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş darı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet eder.

Kahve falında darı yediğini görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında darı pişirmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında darı tarlası görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında darı toplamak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil darı görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı taneleri görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir