AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı yediğini görmek

Kahve falında darı yediğini görmek

Kahve falında darı yediğini görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında darı yediğini gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında darı yediğini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında darı taneleri görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru darı görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, günlerini bunun için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında mısır darısı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında darı tanesi görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, onu uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı darı görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darı koçanı görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir