AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada mısır toplamak

Kahve falında tarlada mısır toplamak

Kahve falında tarlada mısır toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada mısır toplamak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak itibarın ve makamın yükseleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır toplamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dişe diş savaşacağına işarettir.

Kahve falında mısır tarlasına girmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır tarlası görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir