AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, küfürlü söze, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır tarlası gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası görmek sürekli bağırıp çağıracağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında mısır tarlası kazmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada mısır toplamak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında mısır tarlası sulamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işarettir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek başka kimselere de yardım edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir