AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş mısır görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş tarla görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada mısır toplamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir