AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulur.

Kahve falında kendini mısır tarlasında gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına inanılır.

Kahve falında mısır tarlası kazmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır tarlasında olmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir