AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasına girmek

Kahve falında mısır tarlasına girmek

Kahve falında mısır tarlasına girmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasına girmek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında mısır tarlasına girmek doyasıya sefasını süreceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek kötü duygularını yeneceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Kahve falında mısır tarlası sulamak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, güvensizliğini yeneceğine inanılır.

Kahve falında tarlada mısır ekmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir