AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlası görmek

Kahve falında mısır tarlası görmek

Kahve falında mısır tarlası görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında mısır tarlası gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında tarlada mısır ekmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasına girmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işarettir.

Kahve falında mısır tarlası görmek bir şeyden zarar görmeye, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası sulamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek eğlenceli günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında mısır tarlasına görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir